Psykiskt och fysiskt trött

Det har vart en tuff vecka i många avseenden och efter att nästan hela har gått är jag allt annat än pigg...
Har i alla fall överlevt den hittills och det ska nog gå bra resten av helgen också, för det jobbigaste är ju avklarat :) Men snart är det ny vecka och snart tisdag igen...
Men de säger att det inte är konstigt att det blir så jobbigt nu i början, så förhoppningsvis blir det bättre sen!
Får koncentrera mig på att orka igenom och försöka hålla koll på alla dumma tankar nu ibörjan för att ta mig över tröskeln och komma till sedan. Egentligen är det väl en himlans massa trösklar jag ska över, men allt kan inte göras i en handvändning. Det gäller att börja någonstans och det tycker jag att jag har gjort nu, trots att det fått mig att må sämre i veckan. Slits mellan hopp och tvivel, att vilja och inte vilja, men nu har jag åtminstone börjat i en ände, PUNKT!



Tyckte den här bilden passade bra till texten trots att den är tagen för längesen.
Jag ser rätt trött ut här...


100% girl party


Idag har vart en bra dag :)
Jag säger det igen, IDAG HAR VART EN BRA DAG! 
Det är så skönt att kunna säga det!
Jättehärligt med sånna dagar! :)
Soligt och fint väder och ett jättevarmt välkomnande av Linda på jobbet, jag blev verkligen jätteglad!

Idag va mitt jobb helt ok faktikst :) Film och spel´! Och det får man betalt för, helt ok!!
nåja, lite tjat blev det väl också som vanligt på dessa barn :P 
Jag håller tummarna för att han fortsätter att va sjukskriven denna gången med, så jag får förlängt, lite taskigt kanske men jag vill ju ha jobb och dessutom så tycker de att det är bättre jag är där än när han den ordinarie är där- det tog jag som en komplimang! riktigt kul att höra, verkligen :) 

Annars då?! 
Ja ananrs så har jag slitit med en hemtenta i en vecka som jag lämnade in kl. 23.31.25 i måndags. En hel halvtimme innan deadline och ni anar inte hur skönt det var att få trycka på knappen och bara ladda upp den och känna att nu, nu var man ÄNTLIGEN klar med eländet!! :) 
Fick iofs nästa hemtenta redan da'n efter ,men den ska faktikst bli skoj att göra, tro det eller ej!  vi ska faktikst skriva den två och två och göra en analys med socialpsykologiska teorier av filmen Fucking Åmål, så jag och charlotte ska ha filmkväll! Dessutom ska vi läsa en ungdomsbok under den här kursen också. Mycket bättre än förra kursens tjocka bok på tung engelska, MYCKET bättre!

Helgen tillbringade jag i lund hos Emma, där jag firade Valborg med henne och hennes tekniska fysik och nano-kompisar, Kul hade vi även om jag inte alls är van vid så mycket festande. Så har jag övat inflr min och fransmannens sverigesemester i år också. Med att sova i tält. I lunds stadspark. ett partytält, utan väggar, men überlågt. Faktiskt ritkigt mysigt. Får ladda upp några bilder senare. Da'n efter vaknade vi av att en i det andra övernattande gänget vråla oss i lrat med en microfon och stojade och dansade runt oss, smat virade in oss i tejp, klockan halv sex på morgonen... ´Jag behöver väl inte säga att de däckade rätt sabbt efter klockan slagit åtta på morgonen om de ens stod upp innan det :P Stadsparke fylldes på med folk och med 15000 pers blir det rätt fullt. Nu har jag träffat massa nya människor, träffat daniel igen, umgåtts med Emma, fått va med om en valborgsfirande för studenter i lund som verkligen är nåt alldeles extra och ätit sjukt god glass med after eight, dajm och cocos :)

Och det bästa av allt med den här da'n är att det snart är imorgon, för då kommer min älskade underbaraste Sannie hit från Skåne och ska va här ända tills på måndag! Om jag längtar och Om vi ska njuta och ha det toppen tillsammans! YES YES YES!!!

Så har städat lite i mitt rum och fortsatte på mitt och annas tema från gårdagen. Gammal underbar musik från det glada nittiotalet då man gick på mellanstadiet. Hur töntiga låtarna än är så kan man de faktiskt utantill! ;)
Hittade en skiva inne hos syrran som hette 100% girl party så tyckte att den och en cola kunde va ett bra städsällskap. Men nu ska jag och Humlis sova lite för imorrn är det skola och träning och SEN kommer MIN Sanna!


Kram & Godnatt :)


 

Va ju tvungen att lägga i en bild på en glad Mickis idag :)
dessutom så är det bästa sanniesen som tatt den, i åhus förra året :-)

Vilken härlig dag!! lalalalalalalalalala lalalalalalalalalala lalalalalala....

RSS 2.0