TACK till min ängel!

TACK till den räddande ängel som såg till att jag inte blev lika kvaddad som bilen idag när jag körde av vägen...!!!





TACK, TACK,TACK!!!

Om ni undrar så är jag chockad, skakig och lite stel inacke och axlar, samt att jag har lite huvudvärk, men jag har klarat mig med det och måste ha haft en skyddsängel till hjälp. För bilen den mår inte så bra, minst sagt... Jag kan bara säga TACK till denna ängel och försöka att inte tänka för mycket... så, TACK TACK TACK!!!

Det snurrar...


... som en karusell ungefär. Inuti mitt huvud. Och världen runtomkring.
För tillfället är tempot sjukt högt emellanåt. Men bara jag får lite pauser så trivs jag ju med det.
Det är lite som när Pippi Långstrump va på tivoli, ni vet, och hon ökade farten på karusellen så att folk flög av.
Lite så känns det. Men förhoppnignsvis kommer jag att kunna klamra mig fast och sitta kvar ett tag till på min livskarusell.

Men denna veckan har det visst blivit lite för mycket.
Glömde ju bort att Jessie och jag skulle gå på bio ikväll, förlåt!
Har så mycket att tänka på så hälften försvinner kanske, jag vet inte. Det försvann i alla fall.
Förlåt Jessie! Men vi får ta det en annan dag. Jag orkar inte idag. (den trodde ni aldrig att ni skulle få höra mig säga va? - jag orkar inte...)

Idag efter jobbet ska jag till överby för att fixa presenter till helgens kalas och ´prova fotbollskor. Nåt smarto glömde ju inläggen sist hon skulle prova och köpa. (Jag behöver väl inte säga att det var jag?! Dessutom glömde jag handduk til lträningen och mina stövlar i Maries bil samma dag...) Dags att ta en paus från livet ikväll och bara va, låter det som nåt jag behöver kanske?!
Och umgås med min Humlis, för hon har fått va alldeles för mycket själv de senaste dagarna, stackarn. 
Jobb och skola, och träning, och en katt som vill ha lektid, och så ska man försöka hinna med att va lite social och spendera tid med vänenrna utanför fotbollen också... Ibland blir det lite too much bara. Men en liten paus bara så är jag förhoppningsvis mig själv sen, brukar funka!

Imorse när de ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba fm sa jag att jag inte kunde, att jag måste va hemma med Humlis, för hon har vart för mycket själv. Jag sa nej, hörde ni?! Ja, jag är chockad själv ska ni veta. Och fy fan vad dåligt samvete jag fick efteråt. Ångestknutor i bröstet och ont, ont, ont i magen. Så jag kunde inte somna om. Fick ringa pappa och han fick ägna en stund åt att få mig lugn och uppåt igen, genom at tförklara att jag inte gjort nåt fel utan snarare rätt. För det var ju antagligen så jag ville ha det eftersom att jag sa nej, så ville jag ju inte jobba. Och då var det ju rätt för just mig just nu. Ovant att t'nka så, för det brukar jag ju inte ägna så mycket tid åt att fundera över annars. Snarare vad alla andra tycker och vad de tycker är rätt...  

Lät kanske lite dumt i hennes öron att jag skulle va hemma med pissen, men får gå upp till henne och förklara sen när jag kommer till jobbet. Jag vill j utrots allt ha mer jobb! en annan dag. För idag, rättare sagt ikväll vill jag bara va. Se på så ska det låta och mysa hemma. Nu ska jag leka med min Humla.

Over and out!

Trevlig helg och ta hand om er!
I'll try my very best.

/M





 

Trött & hängig :(


När man är trött och hängig är det mysigt att ha en varm och go pisse på magen :)



Jag & min mysHumla, samma dag som vi hämtade henne :)

Humlan och jag, & Svenssons :)


I eftermiddag har vi mest legat i soffan, halvsovit och myst, jag och Humlis :)
Hon har vart hos veterinären idag min lilla älskling.
Blivit öronmärkt och vaccinerad.
Att åka bil och sitta instängd i en transportbur är ingen vidare hit tycker hon.
Men hos veterinären gick det bra, lilltjejen blev sövd pga öronmärkningen.
Och jisses vad trött och ömklig hon har vart i eftermiddag!
Har vart hemma från träningen idag för att trösta min lilla bebis!
Hon har gnällt och bara velat vara nära, vilket iofs är rätt mysigt:)
Nu hoppas jag bara att hon kan sova inatt också!

Jag vet att jag inte skrivit här på länge alls, men det är fullt upp med min lilla bebis. Det är ju lite som att bli mamma, fast till en liten katt :) Dessutom så har jag fått ett lite längre vik, på stavre så det är lite skoj :)
Gjorde första dan igår och inte illa att få betalt för att se på film och spela spel ;)
Dock var det ju ett juniorspel i åldern åtta-tolv så jag hade lite problem med frågorna kring dagens barnprogram får jag medge :P

Har hunnit med Göteborg Horse Show och träffat en gammal vän och hennes son. Trevligt! Sicken sötnos! En riktig going. Liksom sin mamma och mormor :) Vi såg küren på lördagskvällen och shit vad inspirerad man blir! Vill verkligen köpa häst nu och träna och tävla massor! Härligt att se dessa fantastiska ritter och det ger en underbar motivation och inspiration att fortsätta träna! Kul hade vi också! Synd att någon glömde biljetterna så vi fick vända en bit efter Lilla Edet också och köra hem och vända igen, så vi blev lite sena, men men -fram kom vi tillslut!
Dessutom så har det blivit en hel del Svensson Svensson i veckan :) Köpte dvd 4 på rean nu. Det är verkligen det bästa som någonsin gjorts i svensk TV!!!! J'adore! Gustav är bara så bäst! Och Max när han är liten och Lena och, ja allt :) Min favoritserie alla gånger!

Imorrn blir jag gammal och ska ut och fira detta med lite bowling och några vänner, ska bli skoj. Och så blir det lite mat först med mammsen och pappsen. På lördag kommer släkten och i helgen är jag dessutom hästvakt åt Safirus! För Helena ska norrut. Annars blir det nog mycket lek för förutom idag så verkar lilla Humlis bara bli vildare och vildare och mer och mer leksugen :)


Godnatt till er alla säger jag och min lilla Humla <3

Har inte kunnat lägga in de nytagna fotona på henne än, men de kommer snart!
Så ni får hålla tillgodo med en bild på Svenssons från säsong fyra :)






RSS 2.0