Se det snöar!

Hej mitt vinterland, nu är jag här! 

Idag har det snöat hela da'n så nu är det alldeles vitt och fint överallt:)
Hoppas verkligen att det kalla håller i sig, och för min del får det gärna komma lite mer snö!
Ska det va vinter så ska det! Och inget himla töande och slask, nej fy- nu vill jag ha massa snö!

Några som verkligen uppskattar snön är ju alla barn och idag har både barn och fröknar åkt stjärtlapp;)
Tänk när man var så liten! Och vad mycket mer snö det kom på vintrarna då som vi kunde ha skoj med! Jag tycker det är synd om alla barn nu när vi får snö så sällan, så det gäller att ta vara på snön när den kommer! 

Dessutom är det bättre att rida om det kommer mer snö och visst är det mysigt med fina vinterdagar med en massa snö?! Så det beställer jag nu;)

Nu är det snart dags för träning i vårt vita vinterlandskap,

puss & kram, hela da'n


Mysig helg


Denna helgen har vart en riktig myshelg med passande av kusinernas söta vovve och mycket mys framför tv:n med vänner och familj. Lördag kväll hade jag och Malin Melodifestivalmys med tacos och glass med varma hallon, mums! Dessutom provsmakade vi de två olika glögger som jag köpt till reapris på Mejeriet. Både saffrans- och hjortronglöggen var verkligen superdupergoda (Med lite extra plus för saffran, då hjortronen var väldigt söt) Så det är absolut ett tips för nästa juls glöggfantaster!

Både jag och Malin var överens om att startfältet i årets första deltävling inte var direkt jättestarkt. Vi får hoppas att det blir bättre till nästa vecka! Hur som helst så gick faktiskt de två bästa bidragen, Emilia och Alcazar vidare till finalen. Men vad hände med Marie och hennes slagkraftiga discodänga "Disconnect me"? Resten av bidragen ger jag inte så jättemycket för. GT:s recensioner på lördadagen stämde faktiskt riktigt bra. Jag menar vad var det för en text som Scotts hade fått tag på?! Den och en hel del annat var under all kritik enligt min mening! Skärpning på er och hoppas verkligen att det är högre klass på nästa veckas startfält! Nu är festivalkarusellen, och varje års mest sedda tv-program i alla fall igång!

Eftersom att jag var hundvakt lördag till söndag har det såklart även blivit en massa mys, bus och promenader med hunden Ceasar. På söndagen gick jag, pappa och Ceasar tipspromenad vid slussarna i det härligt soliga vädret.


Som vanligt går helgen på ett kick. Knappt hinner man blinka förräns det är måndag igen! Idag ringde de tjugo i åtta så jag fick åka och jobba. Har jobb imorrn och på torsdag också, resten återstår att se för oss vikarier.

Nu ska jag snart iväg på träning... Ska försöka få tid att ladda upp lite bilder också nå'n dag inom det snaraste. Håll ut!


Önskar er en skön kväll!
(och Arnold håll dig på benen!! Åk och njut lite för mig med! Du kan ju alltid skaffa kuddar som stötdämpare om du trillar för mycket! :P)
 

Kramar


Vem är jag?


Ja, vem är då jag?!

Jag är en sprallig 20-årig tjej som för det mesta inte vill kalla mig vuxen. (När blir man egentligen det?) Det kommer nog dröja bra länge innan jag kategoriserar mig som vuxen på heltid. Fast ibland är det ju bra att vara lite vuxen, som ju de tjugo åren faktiskt innebär på ett sätt, så när det passar mig kan jag tänka mig att vara lite vuxen ibland;) Då det både krävs och förväntas att jag ska vara det så att säga. 

För närvarande är jag ute och jobbar som lärarvikarie på skolor och förskolor runt om i sta'n och det trivs jag oftast förbluffande bra med. Men det blir bara i 3 veckor till för sedan bär flyttlasset av till Kristianstad där jag fått ett hästskötarjobb hos en av Sveriges mest kända dressyrryttare, som bl.a. har vunnit två os-brons. Detta ser jag fram emot med spänning och glädje och hoppas såklart på att det ska bli en kanonupplevelse, men samtidigt så är det ju lite tråkigt att lämna sta'n och alla goingar här. Men lugn, bara lugn- jag kommer såklart komma och hälsa på er här hemma!

Som ni med all säkerhet förstod så är alltså hästar och ridning ett av mina stora intressen, liksom fotboll och sport i allmänhet. Dessutom gillar jag såklart att umgås med mina underbara vänenr och min familj, samt en massa annat smått och gott! Jag antar att ni lär märka att mitt liv ofta går i 180. Av nå'n underlig anledning lyckas jag alltid ha fullt upp;) Vi får se om ni hänger med i svängarna! 

Kiss och hugg

En av alla

Hopp och hej!

Nu har jag sällat mig till den ökande skaran av alla dessa bloggare och därmed tagit steget in i bloggvärlden, vilket jag innan bara gjort litegrann bl.a. med en resedagbok. Även om bloggen nog lika mycket är till för mig som för er alla där ute, så hoppas jag såklart att den kommer att intressera nå'n! Tack för kommentaren Arnold! Jag har en känsla av att du kommer bli min flitigaste läsare!

Hoppas att ni kommer tycka om min blogg och tipsa mig gärna om det är nå't speciellt ni vill att jag ska skriva om!

Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0