How am I supposed to do?

Sarah Dawn Finer sjunger, i sin senaste singel, nyligen släppt på radio; "I'm on my own. Nothing can go wrong when I'm standing strong...." 

How the hell am I going to do "for standing strong" ??? 


SM


SM:et va skoj, med Kräftor, Jessica, fam Haid- Bondegaard. massa trevliga människor & fina hästar och fatastiska dressyrinsatser m.m.:) Dessutom fick vi stå i stallet med alla de andra "stora" kändisryttarna ;) Snacka om ceeuuult, som man hade sagt i skåne :P Men nu är vi hemma i Köpinge igen och till helgen bär det av till Öland.

Tinne Vilhelmson-Silfvén och Favourit vann SM i dressyr 2009. GAH- va så man fick gåshud i några kürprogram där :) (kür =fria dressyrprogram till musik/hästarna dansar i takt med musiken ;) Tvåa var Maria Eriksson och Galliano, trea - Lussan Nathorst och Visums, fyra Charlotte Haid-Bondegaard-Lydianus... För oss gick küren i alla fall fint, alltid nåt! Jättefin va han då lilla bushästen :) Skoj!

I onsdags va jag på bio (Harry Potter!) med Fanny och en polack, som bott i Kristianstad, men som nu pluggar i Birmingham. Filmen var allt rätt bra tycker jag (trots alla femtiofem fel, som de snackade om i Rix FMs nöjesnyheter idag... Ja, jag lyssnar för mkt på radio, kan för mkt, t.om. reklamerna som Anna sa förut idag :) Japp, Annapanna är här och besöker mig - jippppiiiiiiii!!!!
 
Vill man så kan man se alla fantastiska ritter på www.ridsporten.tv . Gå in under arkiv. Det är absolut sevärt! Och bra för oss hästskötare med webbinspelning, eftersom att vi pga jobb inte hinner se alla ritter.

I lördags va vi hos Johanna på avskedsfest. Hon ska flytta till Åre och börja plugga där :( Tuuur att jag har min Sanna kvar!! :)
Sen var vi ute på en nattklubb i åhus, precis vid stranden, men det får bli en annan historia, för nu tjatar Anna på mig om att jag ska sluta svamla här och va lite social och titta på Beck med henne. Och ja, jag får väl göra henne till viljes- Nu när hon ÄNTLIGEN är här och hälsar på just mig!!

Ska försöka hinna skriva lite mer om Ottoglass, underbara Annan min´, kvällsdopp i havet och en borttappad telefon som tack och lov blev en upphittad telefon igen :) Puuuh....!!! eller som jag sa, kanske nå'n gång eller två :P ,  ÅÅÅÅH vad bra!

Ska försöka hinna skriva igen innan vi åker till Öland, försöka åtminstone ;)
Bäst att försöka va lite social också så hon nu inte tar tåget tillbaka till trollis igen :P

Those days gonna be great days!! 

Njut av varandras sällskap, det tänker i alla fall vi göra! 

Godnatt :)  



Tinne Vilhelmsson-Silfvén med sin Favourit :) Bild hämtad från Hästmagazinets hemsida.

RSS 2.0